1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny

1) Ristede scampi med tropisk salsa
2) Lammefilet med ristede persillerøtter og grov sennepsaus
3) Red currysuppe med scampi og grønnsaker
4) Lammespyd med løk, paprika og salvie
Handleliste:
Fisk og kjøtt
400 g scampi
400 g lammefilet
Grønnsaker
1 bunt koriander
1 mango
1 papaya
1 pakke aspargesbønner
200 g gulrot
2 løk
150 g persillerøtter
1 bunt bladpersille
1 paprika
Kolonialvarer
1 glass red curry
1 dl kokosmelk
1/3 liter fløte
Basisråvarer: Chili, ingefær, hvitløk, solsikkeolje, fishsauce, oystersauce, sjalottløk, lime, sukker sesamolje, salt, pepper, timian, rosmarin, smør, hvitvin, buljongterning, fransk sennep, salvie, olivenolje og sitron.