1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny
1) Pastasalat med reker og asiatisk chili og hvitløkssaus
2) Woket svinekjøtt i sursøt saus med løk, tomat og ananas
3) Pepperkotelett med syrlig kål og balsamicosjy
4) Skagenrøre med reker og lakserogn på toast
Handleliste:
Fisk og kjøtt
200 g pillede reker
400 g nakkekotelett
50 g lakserogn
Grønnsaker
1 pakke cherrytomater
1 bunt vårløk
1 avocado
2 rød løk
1 bunt dill
¼ ananas
1 løk
1 liten sommerkål
Kolonialvarer
100 g pastaskruer
Basisråvarer: Salt, pepper, olivenolje, hvitløk, sjalottløk, chili, lime, honning, fishsauce, majones, rømme, sitron, brød, fishsauce, oystersauce, sesamolje, solsikkeolje, balsamicoeddik, buljongterning, smør og hvitvinseddik.