1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny
1) Thailandsk blåskjellsuppe med kokosmelk og ingefær
2) Ingefærkylling med sautert kinakål og soyasaus
3) Dampede blåskjell i pikant tomatsaus
4) «Fried rice» - stekt ris som i Bangkok
Handleliste:
Fisk og kjøtt
1 kg blåskjell
300 g kyllingbryst/-lår
Grønnsaker
1 bunt vårløk
1 bunt koriander
1 rød paprika
1 pakke bønnespirer
1 kinakål
100 g ingefær
1 pakke aspargesbønner
2 løk
Kolonialvarer
1 dl kokosmelk
1 boks hakkede tomater
1 boks maiskorn
2 dl ris
Basisvarer: Salt, pepper, solsikkeolje, smør, olivenolje, chili, hvitløk, ingefær, fløte, rømme/crème fraîche, buljongterning, sjalottløk, fishsauce, lime, maisstivelse, timian, egg, søt soyasaus, soyasauce, sesamolje og hoisinsaus.