1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny
1) Scampipannekake med vårløk
2) Kylling med hvitløk i kremet saus
3) Stekte scampi med cherrytomater og hvitløk
4) Wrap fylt med karristuet kylling, eple og mango
Handleliste:
Fisk og kjøtt
400 g kyllinglår
400 g scampi
Grønnsaker
1 hode hvitløk
1 bunt bladpersille
1 eple
1 mango
1 bunt basilikum
1 pakke cherrytomater
1 bunt koriander
1 pakke vårløk
Kolonialvarer
1 liter melk
1 pakke fløte
1 gl Karri
1 pk tortillalefse
Basisråvarer: Salt, pepper, solsikkeolje, smør, olivenolje, chili, hvitløk, ingefær, fløte, rømme/ crème fraîche, buljongterning, sjalottløk, egg, hvetemel, maisstivelse og chilipulver.