1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny
1) Ostegratinert krabbestuing med mango, ingefær og chili
2) Mørbradsbiff med stekt løk og lun eggeplomme
3) Krabbekaker med chilimajones
4) Stekt biff dekket med pikant tomatsalat og balsamico
Handleliste:
Fisk og kjøtt
2 stk biff á 180 g
2 stk krabbeskjell
75 g laksefilet
Grønnsaker
1 paprika
1 bunt estragon
1 pakke cherrytomater
1 bunt basilikum
1 bunt gressløk
2 løk
1 mango
Kolonialvarer
50 g revet ost
Brødkrumme
I tillegg: 1 pose blandet salat, 200 g tomater og 1 agurk til en blandet salat.
Basisråvarer: Salt, pepper, solsikkeolje, smør, olivenolje, chili, hvitløk, ingefær, fløte, rømme/crème fraîche, buljong terning, sjalottløk, egg, sitron, majones, tabasco og balsamico.