
1) Fennikelsalat med råmarinert laks, sitron og estragondressing
2) Grillet skinkebiff fylt med spekeskinke og mozzarellaost. Sjy med tørkede tomater
3) Bakt laks på fransk potet- og løkgrateng
4) Svinesnitzel «Piccala» med paprikasaus
Handleliste:
Fisk og kjøtt
350 g laksefilet
300 g skinkebiff
50 g spekeskinke
Grønnsaker
1 løk
1 bunt flatpersille
150 g poteter
1 bunt basilikum
30 g tørkede tomater
1 paprika
1 fenikkel
1 bunt frisk estragon
Kolonialvarer
Mandler
1 Mozzarella
1 dl eplemost
30 g parmesanost
50 g gul ost
Basisråvarer: Salt, pepper, solsikkeolje, smør, olivenolje, chili, hvitløk, ingefær, fløte, rømme/crème fraîche, buljongterning, sjalottløk, sukker, timian, hvetemel, egg og sitron.