1. Ukesmeny2. Ukesmeny3. Ukesmeny4. Ukesmeny5. Ukesmeny6. Ukesmeny7. Ukesmeny8. Ukesmeny9. Ukesmeny10. Ukesmeny

1) Lakseceviche i salat med avokado, agurk, tomat og lime
2) Lammeboller i selleri og estragonsaus
3) Lakseburger med estragon og hjemmelaget remulade
4) Lammeburger med tzatziki og gresk salat
Handleliste:
Fisk og kjøtt
350-400 g laksefilet
300 g lammekjøttdeig (eller oksekjøttdeig)
Grønnsaker
1 bunt estragon
1 tomat
1 løk
1 pakke persille
200 g sellerirot
1 rød løk
1 bunt koriander
1 pakke cherrytomater
1 agurk
1 avocado
Kolonialvarer
2 hamburgerbrød
1 pakke majones
1 skive loff
1 dl yoghurt naturell
Basisråvarer: Salt, pepper, solsikkeolje, smør, olivenolje, chili, hvitløk, ingefær, fløte, rømme/crème fraîche, buljongtering, sjalottløk, sylteagurk, kepers, melk, egg, timian og maisstivelse.